Find CDL Drivers je tu za vas

Hajde da vašu flotu kamiona što pre proširimo, a zatim i pokrenemo!

 

100% Transparentnost

Želite da zaposlite kvalifikovane vozače kamiona? Niste sigurni kako da ih pronađete?  Opustite se, Find CDL Drivers je tu da pomogne.

 

Find CDL Drivers je tu za vas

Hajde da vašu flotu kamiona što pre proširimo, a zatim i pokrenemo!

 

100% Transparentnost

Želite da zaposlite kvalifikovane vozače kamiona? Niste sigurni kako da ih pronađete? Opustite se, Find CDL Drivers je tu da pomogne.

 

Naše Usluge

Načelo poslovanja

Mi nismo tradicionalna agencija za digitalni marketing. Mi smo specijalizovana agencija za regrutovanje vozača kamiona. Istinski smo posvećeni razvoju vašeg brenda. Naš cilj je da vaša kompanija postane autoritet u industriji transporta.

Naše Usluge

Načelo poslovanja

Mi nismo tradicionalna agencija za digitalni marketing. Mi smo specijalizovana agencija za regrutovanje vozača kamiona. Istinski smo posvećeni razvoju vašeg brenda. Naš cilj je da vaša kompanija postane autoritet u industriji transporta.

Pravi ljudi. Pravi rezultati.

Brend je lice svake kompanije. Iz tog razloga, važno je na koji način je percepiran od strane javnosti.

LIce vašeg posla

U Find CDL Drivers smatramo da je uticaj društvenih mreža od suštinske važnosti kako jedna kompanija može da se predstavi najširem auditorijumu i da bude uspešna u tome svakodnevno. Negovanje snažnog prisustva na najvažnijim društvenim mrežama učiniće vaš brend prepoznatljivim i relevantnim, ali i doprineti stvaranju poverenja, što može biti presudno prilikom regrutovanja novih vozača ili sklapanja ugovora o poslovnoj saradnji.

Nemate sajt ili društvene mreže?

Nema problema – Hajde da ih zajedno kreiramo!

Već ste prisutni na internetu?

Odlično – Hajde da sve podignemo na viši nivo!

Birajte pametno

Odluka na kojoj platformi želite da se promovišete zavisi od više faktora, jer iste zahtevaju različit pristup ciljnim grupama, korisničkoj bazi, planiranim budžetima, uslugama koje nudite, ali i sadržaju koji želite da plasirate.

Marketing Management

Naše usluge bazirane su na promovisanju digitalnih prezentacija vaše kompanije, poput sajta ili profila na društvenim mrežama (Instagram, Facebook & LinkedIn).

Naša ponuda

Izaberite paket koji najviše odgovara profilu vaše kompanije:

FACEBOOK & INSTAGRAM

Opšte je poznato koliki uticaj Facebook & Instagram imaju u lansiranju ili razvoju bilo kog brenda na svetu.

Isto važi i za industriju transporta, koja često bude nepravedno zapostavljena od strane agencija ili influensera.

SAZNAJ VIŠE

Vaš online uspeh naš je apsolutni prioritet, zbog čega vam nudimo najsveoubuhvatniji menadžment društvenih mreža na tržištu.

Ukoliko želite da saznate kako možemo drastično povećati vaš povrat uloženog za oglašavanje (ROAS (Return of Ad Spend)) ili udesetostručiti dolazak do kvalifikovanog kontakta (Lead generation), vaš upit pošaljite već danas!

Mi vodimo vaše Facebook & Instagram profile, kako bi se vaši kamioni što pre pokrenuli!

FACEBOOK, INSTAGRAM & LINKEDIN

Facebook, Instagram & LinkedIn (uz Tik Tok) najuticajnije su društvene mreže današnjice. Kada ih koristite na pravi način, mogu biti od suštinske važnosti u razvoju brenda i komuniciranju sa ciljnom grupom.

O značaju Facebook-a i Instagrama već je bilo par reči, a zašto je LinkedIn toliko važan?

SAZNAJ VIŠE

Odgovor je jednostavan, LinkedIn je najveća biznis platforma na svetu, jer okuplja stotine hiljada profesionalnih vozača i njihovih menadžera na jednom mestu.

Find CDL Drivers stručnaci za Linkedin upoznati su sa svim strategijama ove društvene mreže. Mi znamo kako da koristimo LinkedIn za generisanje kvalifikovanog kontakta, od inicijalne konekcije, do potpisivanja ugovora.

FACEBOOK, INSTAGRAM, LINKEDIN & GOOGLE ADS (PPC)

Efikasno vođenje mesečnih troškova promocije u kompetitivnim industrijama poput transporta može biti popriličan izazov. Iz tog razloga, pored društvenih mreža, vašem brendu potrebne su dodatne “kalorije”, u vidu premijum plaćene aktivnosti - Google Ads kampanje.

SAZNAJ VIŠE

Kako biste razvijali brend i bili uvek pri vrhu prve stranice Google pretraživača, Google Ads vašem brendu omogućava da određeno vreme, po najnižoj ceni, bude prisutan na vrhu rezultata pretrage zadate ciljne grupe.

- Želite da pojačate trenutne Google napore vaše kompanije?
- Potrebno vam je inicijalno kreiranje, postavljanje i vođenje kampanja?
- Ili optimizacija sajta?

Bez brige, Find CDL Drivers specijalisti za Google pretraživač mogu vam pomoći u svim aspekima Google Ads (google AdWords) menadžmenta.

SAZNAJ VIŠE

Kontakt Formular

Kako vam možemo pomoći?

Odaberite uslugu koja najviše može pomoći razvoju vaše kompanije:

Partneri

Kompanije koje su nam pružile poverenje

Želite da zaposlite kvalifikovane vozače kamiona?
Niste sigurni kako da ih pronađete?

Opustite se, Find CDL Drivers je tu da pomogne. Hajde da vašu flotu kamiona što pre proširimo, a zatim i pokrenemo!

O Nama

Find CDL Drivers čini tim talentovanih i ambicioznih stručnjaka za digitalni marketing, koji poseduje zavidno iskustvo u oblasti industrije transporta, špedicije i logistike na teritorijama Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Zašto mi?

Zato što kompanijama iz oblasti transporta, logistike ili špedicije, fleet menadžerima i regruterima obezbeđujemo stabilan priliv kvalifikovanih vozača kamiona, bez da moraju da se oslanjaju na agencije ili specijalizovane sajtove.

Ukoliko želite da saznate na koji način regrutujemo visokokvalifikovane vozače (kako lokalno, tako i regionalno), vaš upit pošaljite već danas.

Ne gubite vreme i novac, već svoje kamione i prikolice pripremite za pokret!

Transparentnost stvara poverenje!

Trasparentnost u radu nešto je čemu Find CDL Drivers posvećuje veliku pažnju, na šta smo posebno ponosni i što čini istinsku definicija timskog rada.

Zato što želimo da naši klijenti znaju sve o svojim troškovima, na uvid im dostavljamo kompletne izveštaje troškova njihovih promotivnih aktivnosti. Na taj način činimo ih lakšim za razumevanje.